Project brief: Porchester Civic Building

The new building at Porchester comprises a five-storey building with the lowest storey being the new library and the four upper storeys being the council offices. The building is to be located on a side of a hill so that the offices are accessed from ground level on one side of the building and the library is accessed at the lower level on the other side of the building. 

The new building is to be built on a green field site to form part of the infrastructure for the new town. The four storeys of offices are L-shaped on plan and sit on the library, which has a larger footprint. The offices are to be open plan as is the library. 

For more information on the project brief, incluing design data and accompanying Figures, download the full project brief

Structural_Concrete_Comp_2021-jpg.jpg